مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه ها

با سلام و خسته نباشید
من یازده سال پیش ازدواج کردم و شاغل هستم . (همسرم هم شاغل دستگاه دولتی می باشد) و الان دو فرزند دختر دارم یکی متولد 1389/07/26 و دیگری 1391/01/06
چند سال پیش متوجه شدم که همسرم به تریاک اعتیاد دارد خیلی تلاش کردم که ترک کند که متاسفانه نشد و چند ماهی هم هست که اعتیاد به هروئین و .. پیدا کرده علاوه بر این سر موضوع استعمال در محیط اداری به منطقه ای دیگر منتقل شده باز بخاطر بچه ها تمام تلاشم را برای ترک کردن انجام دادم که همکاری نکرده و همیشه قول آینده را میدهد الان از لحاظ قیافه هم کاملا مشهود شده (دندان و ... ) امروز کسی خبر داد که میخواهد ماشینی را که متعلق به من است بفروشد (سند به نام فروشنده است و هنوز به اسم من نشده ) حالا اگه من بخواهم درخواست طلاق بدم با این تفاسیر ایا حضانت بچه ها را دادگاه به من میده . لطفا در اسرع وقت پاسخ بدید . منتظرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یقینا در صورت معتاد بودن هم شما حضانت به شما تعلق خواهد گرفت