مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تبلیغ علیه نظام

با سلام
8سال پیش پست‌ها و استوری‌هایی رو منتشر کرده بودم که الان اونا رو تبلیغ علیه نظام تلقی کردن و شرکتی که توش کار می‌کردم و با همین اتهام اخراجم کرده، رفته دادسرا و از من شکایت کرده. به این دلیل شکایت کرده که عليرغم اینکه اداره کار رای به نفع من داده و شرکت رو محکوم کرده(بازگشت به کار، حق‌السعی ایام بلاتکلیفی، حق اولاد و پرداخت حق بیمه از روزی که اخراجم کردن) نتونم برگردم سر کارم.
من اصلاً یادم نمیاد اون پست ها چی بودن. چون 8 سال ازش گذشته و من هم همون موقع دیلیت اکانت کرده بودم.
پرسشم اینه: که آیا دادگاه می‌تونه با استعلام از فتا ثابت کنه که این پست‌ها رو من منتشر کرده بودم؟
اون موقع یادمه که شماره موبایلم رو توی اکانت اینستا ثبت نکرده بودم و فقط یه ایمیل که الان ندارمش رو توی اکانت تعریف کرده بودم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرکت تحت هر شرایطی باید حقوق مالی شما را پرداخت کند اصولا پستهای اینستاگرام بعد از این مدت وبا دیابت اکانت قابل دسترسی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است