مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

بنده چند روز پیش با توجه به فضای اعتراضی کشور توسط پلیس آگاهی به دلیل پست و استوری اعتراضی در اینستاگرام دستگیر شدم، بعد از برسی گوشی و پیج اینستاگرام به جرم اغتشاش و تبلیغ علیه نظام و رهبری به دادسرا برده شدم و قاضی(شعبه بازپرسی)پس از شنیدن نظرات بنده به قید وثیقه آزاد کرد
باتوجه به اظهار ندامت و پشیمانی و اینکه فاقد هر گونه سابقه میباشم و تنها نان آور خانه هستم امکان حکم حبس برای بنده هست؟ در صورت صدور حکم حبس آیا امکان تبدیل به وجه نقد میباشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی هرگونه اقدامی تبلیغی بر ضد نظام مطابق ماده 500 قانون مجازات اسلامی جرم و مرتکب به حبس از 3 ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.اینکه تبدیل حبس به جزای نقدی شامل حال شما میشود یا خیر بستگی به شرایط و جهات تخفیف ودر نهایت نظر قاضی پرونده خواهد داشت و نمیتوان به طور قطع بیان کرد.مستدا" به بند 2 ماده 3 قانون وصول برخی از درامتهای دولت مصوب سال 1373 هرگاه حداکثر مجازات بیش از نود و یک روز حبس و حداقل آن کمتر از این باشد دادگاه مخیر است که حکم به بیش از سه ماه حبس یا جزای‌نقدی از هفتاد هزار و یک(70001) ریال تا سه میلیون (3000000) ریال بدهد.ضمنا" شما حق داشتن وکیل را دارا می باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اتهام شما هر چه باشد باید جرم شما اثبات شو د

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جهت اظهارنظر قطعی باید مدارک شما مورد برسی دقیق قرار بگیرد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات بسته به نظر قاضی و شرایط متهم است قابل پیش بینی نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به محتویات پرونده ی شما دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان مجازات بسته به نظر قاضی و شرایط متهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که سابقه کیفری نداشته باشید و اعلام ندامت و پشیمانی بکنید مشکل خاصی پیش نمیاد