مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط فروشنده

ملکی را در برج 4قولنامه کردیم و بعد از 2ماه سند زدیم ودر قولنامه مقرر گردید فروشند تا سی ام برج 11 امسال خونه رو تخلیه کند . متاسفانه فروشنده تمکین نمی کند و ادعا میکنه که من باید 2ماه دیگه بشینیم و فلان . بخاطر اینکه نتونسته خونه ی دیگری بخرد. لطفا راهکار بذارین و اینکه اگه شکایت کنم چند روز طول میکشه که بنده به حقم برسم.تشکر.لازم به ذکر است مقرر شده هر کس به تعهدات عمل نکنه برای هر روز تاخیر بایستی مبلغ 700هزار تومان پرداخت نماید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد تاریخ تحویل مورد معامله را سی بهمن ماه مشخص کرده اید می توانید پایان ماه دادخواست الزام به تحویل مورد معامله و مطالبه خسارت بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا می‌بایست عرض نمایم که 3011 نرسیده است و ایشان همچنان فرصت دارد

اما بهتر است به ایشان فرصت دهید چرا که شکایت نیز ممکن است بیشتر از آن زمان ببرد اما اگر شکایت کنید می‌توانید هزینه خسارات خود را دریافت کنید یا می‌توانید یک صورت جلسه تنظیم نمایید وقت جدیدی را در نظر بگیرید اما خسارت را خیلی بالا ببرید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اول اظهارنامه بدهین اخطار
بعد دادخواست الزام به ایفای تعهدات و وجه التزام روزانه