مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کارت بانکی

از بانک پیام اومد کارتم مسدود شده رفتم گفتن از تراکنش بالاست یا وارد سایت شرط بندی شدی یا رمز ارز خریدی یا لینک باز کردی رفتم پلیس فتا نگاه کردن گفتن ما مسدود نکردیم بانک مرکزی مسدود کرده زنگ زدم بانک مرکزی گفتن یا از تراکنش بالاست یا خرید رمز ارز هست در حالیکه من فقط یه بار از طریق نوبیتکس سهام خریدم و فروختم وارد سایتeersهم میشوم می‌نویسه مشخصات ثبت نشده .حالا موندم چیکار کنم بانک مرکزی گفتن بعد دو هفته درست میشه
به وزارت اطلاعات هم نامه دادم ولی جواب ندادن اصلا نمیدونم برا چ مسدود کردن؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مسدودی رفع نشد باید از طریق بانک مرکزی پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما ظرف یکی دو هفته می توانید اطلاعات خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت بررسی جرم پولشویی است
شما باید از طریق بانک مرکزی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بانک مرکزی موضوع را پیگیری نمایید