مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر از پدر در صورت شاغل شدن

سلام دختری هستم مطلقه.حقوق پدر رو میگیرم که کشوری است الان جایی میخوام مشغول کار بشوم که بیمه ی تامین اجتماعی دارد و بیمه اجباری هست.من 51 سالمه و 2 سال سابقه بیمه دارم هر چی هم که کار کنم به حد این که بازنشسته بشوم و مستمری بگیرم نمیرسد. میگن اگر این حقوق رو بگیری حقوق پدرت قطع میشود و به مادرت هم همون نصف حقوق میرسد و دیگر خودت رو هم بیمه ی پدرت نمیکنند آیا درست هست ؟ من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بله درصورت رد شدن بیمه ازمحل کار،حقوق پدری قطع میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا زمانی که بیمه رد شود حقوق قطع میگردد چنانچه بیکار شوید مجدد جهت مستمری میتوانید اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مستمری شما قطع و کل حقوق را مادرت میگیرد