مشاوره حقوقی رایگان - دختر تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح پدر

با سلام
دختری 35 ساله و مجرد هستم .پدرم بازنشسته نیروهای مسلح بود و فوت کرده است .مادرم مستمری ایشان را دریافت می کند.من الان 6 ماه است که شاغل نیستم
ایا می توانم تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار بگیرم؟و اینکه اگر خدای نکرده مادرم فوت کند می توانم حقوق پدرم را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قابل اقدام می‌باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجرد فاقد شغل و درآمد هستید از مستمری پدر می‌توانید استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اخذ مستمری توسط شما وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید در صورتی که مجرد باشید و شغل نداشته باشید از مستمری پدر خود استفاده نمایید