مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام خسته نباشید. برادرم 150 میلیون نزول کرده بود و طرف ازش سفته گرفته 300 میلیون و چیزی به نام برادرم نبوده و به خاطر گرفتن پولش به خانوادمون اقدام کرد و با فریب مجبور کرد مارو خونه ی مادرم که حتی به اسم برادرم نبوده و به اسم مادرم بود خونه رو ازمون گرفت و من که جزئی از ورثه هستم امضا نکردم قولنامه فروش خونه رو
آیا امیدی هست که بتونیم خونه رو از طرف پس بگیریم .4 نفر از ورثه امضا کردن قولنامه رو ولی من نکردم. میتونیم خونه رو پس بگیریم به خاطر پول نزول؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به سهم خودتان می توانید اقدام کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

نیازمند برسی اسناد و ادله و اینکه باید ادعای خود مبنی بر معمالات بوری را اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد