مشاوره حقوقی رایگان - سفته

ا سلام مبلغ 500 میلیون تومان ازفردی گرفته وبه همین مبلغ سفته دادم ازاین مبلغ سفته 267 میلیون را برگرداندم مابقی را ایشان بعلت اینکه زمینی به بنده فروخته شده واین زمین تملک آن دراختیار کس دیگری بوده است پرداخت نکردم
ایشان شکایت کرده وهر پانصدمیلیون سفته رابه اجراودرخواست اعسار از پرداخت هزینه دادخواست وجه سفته را نموده است
پیامی که برای من اومده است وقت رسیدگی مبنی براعسارازپرداخت هزینه دادرسی واستماع شهادت شهودخواهان دراین شعبه حاضرشوید.

ممنون میشم راهنمایی کنید با توجه به اینکه امکان حضور در دادگاه نمی باشد چه لایحه ارائه بدهم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای نوشتن لایحه از پشتیبانی سایت بخواهید با وکلا هماهنگ کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تنظیم لایحه امری تخصصی است و باید توسط وکیل تنظیم گردد
در خصوص اعسار بدوا باید ثابت کنید خواهان اعسار معسر نمی باشد و در خصوص وجه سفته باید اقدام به دفاع نمایید