مشاوره حقوقی رایگان - تعریض کوچه

سلام
بنده ملک مسکونی ویلایی به متراژ 155 متر دارم که در یک کوچه به عرض سه متر و طول پنجاه شصت متری که چون مسیر خوبی برای فرار از ترافیک هست ماشین های متعددی رفت و آمد می‌کنند و به همین علت مزاحمت در رفت و آمد به ملک شخصی خودم دارند و هم اینکه سبب افت قیمت خانه ام شده ،
لازم به ذکر است که سمت خانه ما مسکونی است و روبرو و تجاری و مغازه هایی است که به علت رفت و آمد زیاد فقط کرکره هایشان پایین هست و عقب نشینی هم نمی‌کنند و از هر دو طرف نزدیک دو متر باید عقب نشینی کنند که سمت مغازه های روبروی خانه ما بیش از دو متر باید عقب نشینی کنند
سوال : چطور میشود از طرق قانونی بر علیه آن مغازه ها جهت عقب نشینی و تعریض کوچه به شهرداری و دادگستری شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شهرداری و دیوان عدالت اداری پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کارشناسان شهرداری ابتدا موضوع را پیگیری کنید در صورت امکان و دلایل کافی از دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید