مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدر

با سلام زمینی رو پدرم قبل از فوت به نام عمو من زده که حالا عمو می‌خواهد ان زمین را به رایگان بنام ورثه پدرم که من و برادرانم باشیم کند سوال من این است که در صورت نوشتن مبایعه نامه و ذکر ثمن‌ معامله آیا نیاز به رد و بدل شدن پول ما بین طرفین هست یا خیر و آیا عمو من بعدا می‌تواند ادعا کند ثمن‌ معامله پرداخت نشده و زمین را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات تست خلاف آنرا مدعی باید ثابت کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر باید ادعایش را اثبات کند که دشواراست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم توصیه می‌شود مبلغی را هرچند کم بیان کنید و ذکر کنید نقداً دریافت شد