مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از قانونی بودن شرکت

سلام میخواستم باگرو گذاشتن طلاهام در شرکت ... که فقط شعبه ش توتهران هستش وام بگیرم سوالم اینه که آیا این شرکت قانونی است ومجوزقانونی دارد؟مطمئن باشیم بعد ازتسویه ی وام طلامون روتحویل میگیریم؟

پاسخ ها :

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
خیلی دقت لازم است،
صرفا قانونی بودن شرکت، تعهد به عودت طلاجات نمی باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر شرکت دارای شناسه ملی می‌باشد مانند کد ملی اشخاص حقیقی لذا می‌توانید در اداره ثبت شرکت‌ها از طریق گوشی‌تان استعلام بگیرید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرکت بایستی دارای شناسه ملی و شماره ثبت باشد و این امر را از طریق مرجع ثبت شرکت‌ها استعلام بنمائید.