مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام خدمت شما من صد میلیون سفته از طلبکار سال 98 دادم وایشان به اجرا گذاشت من بازنشسته هستم مراحل قضایی کامل شد و رای دادگاه قرار شد اقساطی از حقوق ماهانه کسر شده طبق رای دادگاه سال به سال افزایش حقوق از سوی دولت اعلام میشه قسط هم زیاد بشه خلاصه امسال آبان ماه 1402 صفر شد جهت تسویه مراجعه به دادگاه رفتم گفتن 40 ملیون هم مانده یعنی 140 ملیون فرمول این بدهی چگونه حساب می‌شود با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا زمان تسویه خسارت تاخیر محاسبه میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

محاسبه فوق را از طریق واحد اجرای احکام مذکور استعلام و پیگیری نمایید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید