مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیرکرد تحویل ملک

با سلام و خسته نباشید ملکی خریداری نموده ام که صاحب خانه در آن نشسته است و قرار شده در تاریخ معین با تحویل گرفت ثمن معامله خانه را تحویل دهد ما در زمان معین شده مطالبه تحویل ملک کردیم و مستاجر برای خانه پیدا کردیم اما قصد بلند شدن نداشت و گفت من اول قرار بوده مدتی بشینم اما بعد قرا شد یک سال ملک در اختیار من بماند با فشارهای شدید خریدار و مشاور املاک قبول کرد که خانه را تحویل بدهد که ما در این مدت مستاجر را از دست دادیم و خانه را به مشاورین املاک سپردم تا برای خانه مستاجر پیدا کنند اما این بار فروشنده به ما فشار می اورد که هر چه زودتر ثمن معامله را به من بپردازید شما در پرداخت ثمن معامله تاخیر کردید و باید به من خسارت بپردازید ما هم ثمن معامله رابه او پرداخت کردیم اما مدتی است که پول را تحویل گرفته و مطالبه خسارت میکند و خانه را تحویل نمیدهد آیا میتوانم خسارت دیر کرد تحویل ملک را از او مطالبه کنم یا این که حق دارد از من خسارت تاخیر پرداخت ثمن معامله را مطالبه کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق ارسال اظهارنامه تحویل منزل رو درخواست کنید و اینکه از تاریخ مد نظر شما مستحق اجرت المثل ایام تصرف منزل خواهید بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون در موعد مقرر فروشنده نیز به تعهد خود مبنی بر تخلیه و تحویل اقدام نکرده ایشان هم باید خسارت تاخیر در تعهد قراردادی را به شما بپردازد . شما نیز اگر در موعد مقرر ثمن را آماده نکرده بودید مکلف به پرداخت تاخیر تادیه قراردادی تا زمان پرداخت هستید .
جهت اخذ توضیح بیشتر بهتر است تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن مبایعه نامه دارد اما اگر با مالک قبلی اجاره نامه منعقد نکردید باید دادخواست خلع ید تقدیم کنید