مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت مزاحمت

خانم بنده در فضای مجازی با آقایی چت میکنند و در حین صحبت ها ادرس و نوع کارشون رو میگن و اون اقا در مسیر میان و ادرس منزل مارو یاد میگیرند و بعد چند بار به خانم رو به منزل می رسونند بعد از چند روز آقا تقاضای رابطه میکنند که خانم ممانعت و بلاک میکنند و با تماس بهشون میگه اگر سه میلیون تومن پول ندهی میام در خونتون به همسایه و شوهرت میگیم که یکی دوبار اومد درب منزل
سه تومن رو میگیرد و میرود
حالا بعد چند ماه ظاهرا پیداش شده و دوباره تهدید هاش رو کرده
طرف کارمند دولت هست و متاهل و دو فرزند دارد اما آدرسی نداریم. البته شماره حساب واریزی و سند پرداخت رو داریم
حالا طرح مزاحمت را از کجا پیگیری کنم از دادسرا یا دفتر قضایی؟
لیست تماس هارو بعد شکایت میتونم بگیرم؟
و اینکه ممکنه خط به نام خودش نباشد؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق محاکم کیفری و دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید
و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید
و