مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از بازگشت به کار

بازنشسته اسفند 1397 از وزارت نیرو با 32 سال سابقه بدون یک رتبه بالاتر ؛درخواست برگشت به کار را دارم ؛5 درصد جانبازی یا قانونی هست دعوت به کار شوم.دو بار رای دیوان عدالت به نفع بنده هم صادرشده ولی کمسیون ماده 16 اجازه نمی دهد.لطفا راهنمایی فرمایید باید چی کار کنم؟.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم رای دیوان عدالت اداری را تقاضای صدور اجراییه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوط است از اداره مذکور پیگیری بفرمایید