مشاوره حقوقی رایگان - استراد طلا با فاکتور

سلام من تو مرحله طلاق هستم زوجه همه طلاها رو با خودش برده ولی همه فاکتور ها رو دارم مراسم عروسی هم گرفتیم سه ماه هم زندگی کردیم همه طلاها رو پدرم خریده و فاکتور ها به نام پدرم هست هیچکدومم از فاکتور ها تاریخشون در زمان عقد نبوده آیا پدرم شکایت کند برای استراد طلا ها بهتر جواب میدهد یا خودم شکایت کنم؟
با احترام کامل خدمت مشاورین زحمت کش

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام
پدر شما باید دادخواست استرداد مطرح نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که دادن طلاها به زوجه ، از بابت هبه به زوجه بوده است یا خیر
و رجوع از هبه با شرایطی خاص امکان دارد