مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از شوهر

باسلام، طی چندین سال زندگی مشترک شوهرم مهریه ام را و تمام حق و حقوقم را از من سلب کرده و زوج سابقه زندان و مصرف مواد مخدر از نوع شیشه با توهمات شدید دارد.
تمام مدارک شخصی از قبیل کارت ملی و شناسنامه و... و خصوصا طلاهایم را گرفت و مورد ضرب و شتم قرار گرفتم.
طلاجات فقط در لیست جهازیه قید شده است ولی در سند ازدواج مطرح نیست و طلاجات که در دوران زندگی فروخته شده و بعدا با تاریخ مختلف خریداری شده است فاکتور آن ها با نام زوج در نزدم هستند.
آیا میتوانم ثابت کنم طلا ها حق بنده است و آن را به من بخشیده بود.
اگر استرداد طلا بدهم ،دادگاه چه حکمی صادر میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
از آنجایی که طلا جزو مایملک شما به حساب می آید میتوانید اقدام به بازپس گیری آن کنید
و السلام

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید مطالبه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما برای استرداد طلاها کافی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ثابت نمایید طلاجات را شما خریداری نموده ایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن دلایل و مستندات می توانید پیگیری نمایید