مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایت شرط بندی

من چند روز داخل یک سایت شرط بندی میرفتم یک بار یک تومن بردم و بعد از اون 500 تومن واریز میکردم و 500 تومن برداشت هیچ سود یا ضرری نمیکردم امروز یک نفر زنگ زده میگه از کارت من برداشته شده با یک لحنه عجیب و گفت میرم شکایت میکنم از این حرفا یا پولم رو پس بده من هم الان گیج شدم آخه نه حرفی از فاکتور زد نه رسید فقط پول میخواست چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ورود به سایت شرط بندی جرم انگاری شده لذا احتمال شکایت علیه شما متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پانصد از حساب نامبرده واریز شده باشد باید مبلغ پس بدهید.
توجه داشته باشید که صبر کنید اگر چنین اتفاقی افتاده باشد از پلیس فتا یا دادسرا با شما تماس می گیرند یا ابلاغ میاد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چنین اتفاقی افتاده باشد از پلیس فتا با شما تماس می گیرند و امکان توقیف حساب نیز وجود دارد.