مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ملک مشاع

من خانه ام را با شوهرم شریک هستم 2دانگ سهم من است الان مشکل داریم هر کاری میکنم حرف حساب پول نمی‌دهد چه باید بکنم آیا میتوانم اجرت المثل این 5سال که در خانه بودم با توجه به این که مسکن وظیفه مرد است بگیرم یا نه البته ایشان به خاطر مهریه خانه را به اسم مادرش زده است ممنون راهنمایی بفرمایید
چطور می‌شود ازش کرایه را گرفت فعلا خانه به اسم مادرش میباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اجرت المثل در مورد تصرف در مال مشاع دیگری است . شما دادخواست اجرت المثل ایام زندگی مشترک را دهید