مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اجرت المثل ایام تصرف در زمان کرونا

با سلام
لطفاً بفرمایید اجرت المثل ایام تصرف آپارتمان از چه زمانی شروع میشود.قرارداد تمام شده و مستاجر بدون قرار داد ملک را تصرف کرده و تخلیه نمیکند.شکایت کردم .شورا نظر داده که بدلیل مصوبه کرونا اجرت المثل محاسبه نمیشود و 15 درصد فقط به مبلغ اجاره اضافه کرده است و به مبلغ ودیعه را محاسبه نکرده .ایا این رای درست است.
اگر رای درست نیست چکارم میتوانم انجام دهم
متشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود