مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام‌ بنده ملکی را در خردادماه امسال خریداری کردم مبایعه نامه هم گرفتم با کد رهگیری و در دفترخانه سند قطعی بدون هیچگونه قید و شرطی بنام‌بنده انتقال داده شده بعداز گذشت شش ماه یک‌نفر پیدا شده سه دانگ‌این ملک‌ را پارسال من خریدم با یه مبایعه نامه ادعا میکنه طرف هم‌ اقرار کرده به هر دو ما فروخته لازم‌به توضیح است بابت ثمن معامله ارز دیجیتال سنگ‌ الماس سکه تمام‌بهار طرح قدیم و جواهر دادم شاهد هم دارم ادعا میکنه من ثمن معامله را پرداخت نکردم‌ آیا میشه طرف پولشو نگیره سند قطعی بزنه به فروش مال غیر محکوم شده برای بنده هم منع تعقیب اومده با توجه به اینکه قاضی سند‌را بازداشت کرده بود حالا میتونم سند‌را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر دعوای حقوقی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی از سوی خریدار قبلی اقامه شده و دستور موقت هم گرفته، امکان رفع بازداشت فعلا نیست

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

خیر ، چون معامله ایشان مقدم بر شما بوده امکان صدور رای مبنی بر ابطلا سند شما وجود دارد. در صورتیکه صحت معامله ایشان اثبات شود ایشان مقدم بر شما مالک سه دانگ ملک بوده اند. بهتر است برای بررسی دقیق مستندات با وکیل مشورت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید