مشاوره حقوقی رایگان - پیج اینستا

باسلام همسرم باخط من بدون اجازه اطلاع من پیج زده بوده فعالیت داشته ومن وقتی متوجه شدم ک بهم خیانت کرده خط خاموشم ک باهاش پیج زده بودروشن کردم وزدم پیج برام بالااومدوهرچی اصرارکردرمزوبدم ندادم وتوی پیج بادوستاش دنبال موتورسنگین وبادخترازناچت و... خلاصه وشناسنانه جعلی بوده وازقراررفته پلیس فتاشکایت کرده که پیج مال اون نیس ومال منه چون توی نظام بوده ومن به نظام گفتم ک چ غلطایی کرده واین اقااالان اصراربه دیلیت اکانت داره ک فعلادست منه میتونه کاری بکنه؟؟؟ من چکارکنم فعالیت داشته باشم جرمه؟ دیلیت بزنم مشکلی پیش نمیادبرای من؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی داره سرورایرانی استفاده کرده باشین یا خارجی!

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید و سیم کارت را با اخذ وجه به شوهرت انتقال بدهد.