مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از کار در صورت عدم موافقت با استعفا

با سلام ،بنده استخدام پیمانی بهزیستی هستم و الان در استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم و خواهان رفتن به آموزش و پرورش هستم و از شغل خود استعفا داده ام و به دلیل کمبود نیرو موافقت نشده ولی کتبا به بنده اعلام نکردند و وقت زیادی هم برای معرفی به آموزش و پرورش ندارم اگر سر کار بهزیستی حاضر نشوم چه می‌ شود؟ برای رفتن به اموزش و پرورش مشکلی پیش نمیاید؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان اداریست از ارگان مربوطه پیگیری بفرمایید