مشاوره حقوقی رایگان - پارک کامیون در کوچه

آیا کامیون می تواند در کوچه شش متری پارک کند مناطق مسکونی، بوق زدن کامیون در مناطق مسکونی صحیح هست، فاصله پارک کامیون از جدول فاضلاب باید چقدر باشد تا انرا تخریب نکند، ایا رفت و امد گاه و بیگاه کامیون در کوچه دلیلی بر سلب اسایش می باشد، ممنون می شم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام اگر پارک کامیون موجب مزاحمت برای تردد باشد و در صورت اثبات بوق زدن بی موقع و یا متعدد و مکرر در کوچه با اثبات موضوع توسط هر یک از اهالی و یا اقدام جمعی اهالی کوچه می تواند موجب تعقیب مالک یا راننده آن از باب مزاحمت بوده و طرح شکوائیه نمود.