مشاوره حقوقی رایگان - میزان سهم غرامت جنگی

با عرض سلام و خسته نباشید
سوال من این هست که اگر یک زمان غرامت جنگ برای شهدا پرداخت شود سهم من و مادرم چقدر هست؟ میزان سهم بین ما چطور تقسیم میشود. چون به گفته مادرم چون پدرم طی چند سال مفقود بود و بعد ٨ سال طلاق ثبت شد و اگر جهت انحصار وراثت برویم ایشان دیگر سهم ندارند اما از آن جا که مادرم خیلی برای من زحمت کشید و همیشه پشت من بود من باید سهم ایشان را بدهم. خواستم بدانم میزان سهم ایشان چقدر هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بحث پرداخت دیه باشد خب می‌بایست به نرخ روز پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.