مشاوره حقوقی رایگان - آیا به خانواده ایثارگران غرامت جنگی پرداخت می شود

من پدرم در جنگ تحمیلی به شهارت رسیدن آیا گرفتن غرامت جنگی از عراق واقعیت دارد وامکان پذیر هست و اگه هست مراحلش چی ست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای خانواده معظم شهدا و جانبازان انقلاب اسلامی ایران می بایست از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
می توانید از بنیاد شهید پیگیری کنید