مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به واخواهی سفته از سوی کارفرما به علت مطالبه یتهدید به واخواست سفته توسط کارفرما

درود و عرض ادب
بنده در یک شرکت تامین و تدارک به مدت تقریبی 10 ماه شاغل بودم و هیچ قرارداد مکتوبی نداشتم و کارفرما همیشه به بهانه های مختلف از تنظیم قرارداد امتناع مینمود. ( البته حق بیمه ماهیانه پرداخت شده است.) در ضمن بعد از چند ماه سفته ای از دست من گرفت که به صورت سفید امضا تحویل مدیر عامل دادم و رسیدی نگرفتم و جایی هم ثبت نشده است. اخیرا به علت تغییر شرایط در تخصیص پورسانت و ایجاد شرط جدید ( بدین شرح که قبلا برای هر میزان فروش معادل درصد مشخص پورسانت واریز میشد و اخیرا با بی انصافی اعلام کردند که برای فروش زیر 500 میلیون پورسانتی واریز نخواهد شد) بر خلاف توافق شفاهی زمان بدو استخدام و هچنین تحمیل کار آنکال و پاسخ دهی به تمامی تماس ها در ساعات و ایام تعطیلی و غیرکاری بر خلاف تبیین شرایط کاری زمان بدو استخدام و همینطور سخت گیری های بی مورد برای درخواست مرخصی های فورس، در پی اختلاف نظر با رئیس هیئت مدیره و بنابه خواست ایشان مجبور به قطع همکاری شدم ( حالتی مشابه اخراج). بعد از سه هفته برای تسویه خواستند که در شرکت حضور داشته باشم و برگه ای را تحویل دادند تا امضا نمایم که تمام حقوق و مزایا را دریافت کرده ام و جالب اینکه به میزان 8 میلیون تومان هم بدهی برای من درج کردند. علت را به این شرح مطرح کردند که محموله ای که 3 ماه پیش فروخته بودیم و از سود کلی 220 میلیونی برای شرکت، 22 میلیون به عنوان پورسانت به حساب اینجانب واریز شده بود، به علت عدم پاس نمودن آزمایشات فنی از سوی خریدار برگشت خورده است و مجبور به بازپرداخت وجه واریزی هستند و بدین ترتیب بعد از کسر حقوق مزایای من که 14 میلیون طلبکار بودم تازه 8 میلیون هم بدهکار شده ام. از امضا برگه تسویه ناعادلانه امتناع کردم و یادآور شدم که از طریق قانون پیگیری میکنم که در مقابل تهدید به واخواست سفته نمودند.( 50 میلیون تومان). استدعا دارم با بذل عنایت راهنمایی فرمایند. با احترام

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر شاهد داشته باشید و اثبات کنید که سفته بابت تضمین بوده نگران نباشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه دهید که سفته ها امانی بوده و حق وصول ندارید