مشاوره حقوقی رایگان - سهام پدر

با سلام.٣٢سال پيش سهامى را به پدرم دادند كه اين سهام مربوط به شركت حمل ونقل است وپدرم به ما٤ اولاد،٣پسر ومن تك دختر گفتند پولش را خودتان بدهيد ،مال شماها.ومن مطابق برادرانم پول داده ام.برادر آخرم كه چهارمين پسر است،هيچ پولى در اين باب نداده اند.در واقع بابت خريدارى اين سهام من٢ميليون(در طول ٣٢سال)برادر بزرگم هم٢ ميليون،يكى از برادرانم١ ميليون وبرادرم ديگرم٣ ميليون داده ايم.وپدر مرحومم هم پرداخته اند.ما همه بر اين باور بوديم كه بطور يكسان اين سهام بين ما ٤ اولاد تقسيم ميشود.حتى اين را بهم مى گفتيم كه برادرى كه١ ميليون داده،سهم اش كمتر است.تمام واريزى ها بنام پدرم واريز شده وحالا بعد از فوت به صورت ارث تقسيم ميشود وحق من بيچاره ضايع ميشود.دادخواست هم دادم مستندات را اشتباهأ از شركت حمل ونقل تقاضا داده بودم و مادرم ويكى از برادرانم در دادگاه گفتند كه پدرم گفته سهم من مال مادرتان در صورتى كه هيچ سندو مدركى وجودندارد.قاضى هم در راى خود گفته اند،اصحاب دعوى اختلاف دارند ومستندات وجود ندارد.ميخواهم مجددأ دادخواست بدهم.از چه ماده قانونى ميتوانم استفاده كنم كه لفظ شهادت مادر وبرادرانم قابل قبول نيست.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوالتان واضح نیست شما باید برای اثبات ادعایتان مدکر داشته باشید درضمن هرچیزی که در زمانحیات پدر رخ داده باید بین همه فرزندان وپدر یک قراردادی نوشته میشدتا بعدا مشکلی به وجود نمی اومد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه، نیاز است تحت بررسی قرار گیرند.