مشاوره حقوقی رایگان - دادن فرزند به دیگری

سلام من از شوهر صیغه ایم باردار شدم شوهرم بچه رو نخواست از اون جایی که من دلم نیومد بندازم با یک خانوم دکتر صحبت کردم گفتم که من باردارم ایشون گفتن بیا مطب بچه رو به کس دیگری میدهم الان دو روزه زایمان کردم اون خانواده متوجه شدند که بچه من هست و الان شکایت کردن از من. میخوام بدونم تکلیف این بچه تازه متولد شده چی هست؟ من میخوامش و پشیمون شدم آیا بچه رو میفرستن بهزیستی؟ به سر من چی میاد ؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

بچه متعلق به شماست و به شما سپرده میشود.احتمالا باید تمام هزینه هایی که آن خانواده پرداخت کردند را برگردانید!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این کار جرم است مجازات خواهید شد و در صورت عدم صلاحیت بچه به بهزیستی منتقل خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بچه را به شما می‌دهند و به بهزیستی منتقل نخواهد شد.