مشاوره حقوقی رایگان - ضمیمه مدارک در پرونده

سلام خدمت بزرگواران میخواستم بدونم فیلمی که از صفحه گوشی گرفته شده و همچنین صدای واتساپ و اینستاگرام و اسکرین شات ها را به عنوان مدرک چگونه ضمیمه شکواییه کنیم آیا ذکر بشود در متن شکواییه که این مدارک هم هست یا باید ضمیمه بشود اگر مثبت هست جواب چگونه ضمیمه میشود؟ ممنون از وقت با ارزشی که میگذارید.موضوع شکایت خیانت در امانت هست.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ذکر کنید وبعنوان مدارک در دفترخدمات قضایی پیوست شکوائیه ویا لایحه اسکن وارسال میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ذکر نمایید و پیوست انجام دهیدمی‌توانید به مرجع قضایی نیز ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیلم و صوت را در لوح فشرده انتقال دهید و به شکل فیزیکی به مرجع رسیدگی‌کننده تقدیم نمائید.
در متن شکوائیه نیز به فیلم و صوت اشاره نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم در متن شکواییه به آن استناد کنید و به طور فیزیکی تحویل مرجع قضایی دهید