مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط املاک

با سلام
واحدی دارم دست مستاجر بود و موعد تمام شد و مستاجر تمدید نکرد و مدت یک ماه طول کشید و مستاجر جدید پیدا نشد .این بنده خدا به خواست خود منزل را تخلیه و کلید را نزد املاک گذاشته تا مشتری ببرد برای دیدن واحد و پس از چندی مستاجر جدید پیدا شد .املاک پول را از مستاجر جدید گرفته ولی تحویل مستاجر قبلی نداده و در عوض چک داد که چک برگشت خورد. از مهرماه تا الان پول را به مستاجر قبلی نداده و بنده که صاحب آپارتمان هستم از املاک شکایت کرده ام
سؤال....آیا بنده که صاحب آپارتمان هستم از لحاظ قانونی مسئول این ماجرا هستم؟و مشکلی برای من به وجود میاد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست خود را پیگیری کنید تا تصمیم گیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمانی که مستاجر خونه را تخلیه کرده است مالک می‌بایست خسارات او را بپردازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما به عنوان مالک واحد مسکونی قلمداد می‌شوید و از زمانی که مستأجر خانه را تخلیه کرده است نسبت به پرداخت خسارت طبق قانون باید اقدام نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هم شما مسئولیت دارید و هم املاک

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

قبول چک توسط مستاجر سابق به منزله قبوله حواله از سوی مستاجر است که پول را از املاک تحویل بگیرد البته برای شما هم مسیولیت وجود دارد که بهتر است در این خصوص برای املاک اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما به عنوان موجر در مقابل مستاجر مسئولیت پرداخت مبلغ رهن را خواهید داشت