مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از املاکی

بنده پارسال ماشین ثبت نامی ب اسمم درومد و فروختم به شخصی در مقابل خونه ازش خریدم با رهن و در املاکی قولنامه ماشینو دستی نوشتیم و خونه هم کد رهگیری خورد بنام من.مدارک اصلی خونه دست املاک مونده تا یک سال که سند از رهن درمیاد بنام اون اقا بزنم ماشینو.الان که یک سال گذشته اون اقا کلی خلافی داره هرچی میگم برو خلافیو صفر کن بریم سند بزنیم نمیاد میخواد خلافیم بندازه گردنم.و میگه میرم شکایت میکنم قراردادو فسخ میکنم خونرو میگیرم.از طرفی املاکم مدارک منو نمیده.چطور میتونم شکایت کنم ازشون؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا توافق کنید و یا اگر مدرکی دارید شکایت الزام به تنظیم سند کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از املاک می توانید در اتحادیه املاک شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید بررسی شود اما می توان به اتحادیه نیز مراجعه نمود