مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه سند توسط سازنده

سلام خسته نباشید بنده به همراه سازنده یک آپارتمان را به شخصی فروختیم قرار شد طبق توافق در مبایعه نامه سند را سازنده آماده کند و در روز محضر به نام خریدار بکنیم ولی متاسفانه آماده نکرد و خریدار عدم حضور گرفت خریدار باقی ثمن معامله را نداد حالا من چگونه میتوانم از سازنده شکایت کنم تا باقی ثمن معامله را بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد بین شما و سازنده سازنده مسول بوده باید الزام ایشان را بخواهید