مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همسایه

با عرض سلام
ما روبرومون یه همسایه داریم که نوحه خوان هست و قبلا مشکل پارک ماشین داشتیم و حل کردیم الان هم سر چیزهای بی خود الفاظی(در پایین خواهم گفت) رو برای من و خوانواده ام بکار میبره حتی برادر کوچکم که 10 سال داره به اون هم گیر میده و تهدید میکنه. کلا با خوانواده ما مشکل داره. و اهالی محله هم از دستش طی چند سال ناراضی هستن و کلا با همه مشکل داره و سر هرموضوعی صداشو بلند میکنه و باعث آبروریزی و اعصاب خردکنی میشه صداش رو هم خیلی ناجور بلند میکنه طوری که همسایه ها طی 10ثانیه میریزن بیرون. بهانه هاش هم به این صورته مثلا می خوایم جلوی در خونمون رو جارو کنیم یا آب بدیم فورا صداشو بالا میبره میگه همه جا رو زدی به هم و.... با صدای خیلی بلند و ناجور. یعنی کلا می خوام بگم که سر هرچیز کوچکی باید باهاش سروکله زد. حتی نمی ذاره اهالی کوچه جوب رو هم تمیز کنن و به همه یه حرفی باید بگه تا روزش شب بشه. حالا برای من و خانواده این الفاظ رو بکار میبره: میدم ببرنت تربت حیدریه بعد چندماه هم خانوادت ندونن چه بلایی سرت اومده_ میدم شبانه بریزن خونت ببرنت فلانت کنن_به داداش کوچیکم میگه میدم باباتو بندازن زندان و فلان و.....
این حرف ها رو جلوی همسایه ها میگه و باعث آبروریزی میشه.
خلاصه آدم شری هست یه بار میگه من سرهنگم یه بار میگه جانبازم یه بار میگه پاسدارم و کلا نوحه خوانه و آدم دروغگو و توخالی هست ولی خیلی اعصاب ما رو به هم میریزه تا جایی که من مشکل قلبی دارم و شبا تپش قلبی داشتم و دکتر میگه به خاطر استرس شدیده و این یارو هم همش به من استرس وارد میکنه حالا می خوام ازش شکایت کنم هم می تونم شاهد از اهالی کوچه داشته باشم هم می تونم خودم مدرک جمع کنم با گوشیم چون هر دو سه روز یه بار دیگه با هم دعوا داریم و اون اینجوری توهین و تهدید میکنه هم می تونم صداشو ظبط کنم هم می تونم فیلم بگیرم.به نظر شما اساتید من چی کار کنم که با ما کلا کاری نداشته باشه اصلا صدامون هم نکنه. دیگه جون به لب شدیم از دستش. آدم شری هست و می خواد کاری کنه ما برخورد فیزیکی باهاش داشته باشیم و خداروشکر تا اینجا خودمونو نگه داشتیم وگرنه با یه ضربه می تونم بخوابونمش زمین. تو رو خدا منو راهنمایی کنید سپاس از شما سروران و شرمنده که خیلی طولانی شد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" همین مقدار عرض می کنم که این بچه بازی ها را بگذارید کنار ! جارو کردن جوی فاضلاب مگر وظیفه شماست یا مردم محله یا وظیفه رفتگران شهرداری !؟