مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بام ساختمان

با سلام
وقت بخیر
مدیر ساختمان به در ورودی بام قفل زده و بصورت اختصاصی کلید را دارد و می گوید هرکسی هر کاری دارد برای رفتن به بام و کلید گرفتن باید با ایشان هماهنگ کند و کلید را بگیرد.
بنده به عنوان مالک یکی از واحدها اعلام کردم بام جز مشاعات است و حق استفاده و تردد آن نباید اختصاصی باشد و باید به هر واحد یک کلید اختصاص داده شود ولی مدیریت مخالفت کرده و به رویه خود ادامه داده و کلید را اختصاصی در پیش خود نگه داشته است.
آیا مدیر ساختمان اجازه و حق این کار را دارد ؟
آیا این کار قانونی است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند خیر قانونی نیست
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر.میتوانید کلید ساز بیارید و برای خودتان کلید بسازید .البته توصیه میشود با هماهنگی چند نفر دیگر از همسایگان انجام دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ممانعت از حق دهید و قبل از آن موضوع را تامین دلیل نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ساختمان در حد 4 تا 5 واحد است شما درست میگید اما اگر بیشتر هستید او درست میگه