مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه ثبت نام آپارتمان

با سلام من یک واحد آپارتمان ثبت نام کردم قراردادی امضا نشده 10 میلیون بیعانه دادم کارت کشیدم رسید مهر شده داده از طرف شرکت ولی در زیر رسید نوشته که مبلغ بیعانه عودت نمیگردد تا وقت معلوم شب رفتم که بیعانه رو بگیرم گفت مهندس رفته فردا صبح بیا الان من میتونم بیعانه رو بگیرم ازش یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق و عرف معمولاً بیعانه قابل استرداد نیست مگر اینکه برخلاف قانون اخذ شده باشد.
به نظر بدون تنظیم قرارداد یا پیش نویس حق اخذ بیعانه را ندارد.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله بیعانه یعنی مبلغ امانت داده شده نزد کسی قابل استرداد است و میتونید دادخواست مطالبه وجه بزنید