مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط فرد معتاد

سلام وقت بخیر من یک خواهر 36 ساله دارم که سال ها هست که شیشه مصرف میکند و بارها به کمپ اعتیاد فرستادیم ولی فایده ای نداشته خیلی پرخاشگر هست و همش توهین میکند و امنیت جانی و آرامش نداریم پدرم مریض هست و عضو بهزیستی هست پدر و مادرم را مورد ضرب و شتم قرار داده قبلا شکایت هم کردیم اما کاری نکردند اگر میشه راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدهیم؟ لطفا واقعا در شرایط سختی هستیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دادستان نامه بگیرید و به کمپ اجباری معرفی کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در زمان مصرف با کلانتری تماس برقرار نمایید و از طریق دادستانی اقدام به اخذ نامه جهت بستری شدن در کمپ بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از دادستانی نامه کمپ اجباری بگیرید
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید