مشاوره حقوقی رایگان - ترک اعتیاد و عوارض های ناتمام

باعرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان بابت سایت خوبتون.بنده یک برادر معتاد به مصرف شیشه دارم که یکبار به کمپ اعتیاد خصوصی بردیم و بستریش کردیم. بنابه گفته ی اعضای مدیریت کمپ قوانین اونجارو رعایت نکرده و با همه درگیر میشده و فحاشی و تهدید که بزارین من برم و اونام به ناچار و کلی تحمل آخر مجبور به رفتارهای ناشایست منجر به ضرب و شتم و ضرب و جرح شدن. الان اگرچه درمان نشده و هنوز هم حتی بیشتر مصرف میکنه و آزار و اذیت ها و ضررها و آبرو ریزی هایی که از ما میکنه دیگه طاقت فرسا شده ولی اخیراً نمیدونم کی بهش یاد داد که برو به جرم آدم ربایی شکایت کن. الان من میخوام بدونم از منی که برادرشم و معرفش به کمپ بودم باتوجه به اینکه دوسال از اون دوره که رفت کمپ میگذره آیا میتونه شکایت کنه یا خیر؟ و اینکه بنده به هزاران دلیل که باعث ضرر و آبروریزی و حتی منجر به از دست دادن شغل و جدایی نامزدم از بنده شده میخوام ازش شکایت کنم ولی بخاطر اشک ها و خواهش های مادرم منصرف میشم و در عین حال هرچی من کوتاه میام بدتر ضرر میزنه و به قولی شورش رو درآورده اما بازم مادرم نمیزاره شکایت کنم. لطفاً شما راهنمایی کنید من تو همچین شرایطی که روانیم کردن چه خاکی میتونم سرم بریزم آخه. ممنونم از اینکه وقتتون رو بهم دادین

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر باتوجه به مواردی که درج شده شکلیت نتیجه نخواهد داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر، آدم ربایی تعریف و ارکان خاص خودش را در حقوق جزا و قانون مجازات اسلامی دارد و با توجه به متنتان هیچ آدم ربایی صورت نگرفته و اگر شکایت کنند نتیجه ای نخواهند گرفت.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

شکایت ایشان از شما مبنی بر آدم ربایی با توجه به نداشتن سو نیت و سایر شرایط وقوع جرم نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت مذکور موثر واقع نخواهد شد و نتیجه ای نخواهند گرفت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر بردن دیگران به کمپ ترک اعتیاد ، جرم نیست که بخواهد شکایت نماید و آدم ربابی هم نیست چون برای تحقق جرم آدم ربابی ،
شرایط خاصی باید وجود داشته باشد