مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام
مدت یکسال هست در یک مغازه مشغول به کار هستم با حقوق 5میلیون بدون بیمه و مزایا
میتونم از کارفرمام برای حقوق کم و عدم بیمه شکایت کنم و در این صورت چه مدارکی برای ارائه نیاز دارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله میتوانید در اداه کار شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی جهت لحاظ سابقه بیمه به کارگر ؛کارفرما می بایست به دو تا ده برابرحق بیمه ای که واریز نشده است در حق تامین اجتماعی جریمه پرداخت نماید که بعضا مبالغ قابل توجهی خواهد بود…
امکان بازگشت به کار نیز متصور است