مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کارت ملی

چطور بفهمیم از کارت ملی ربوده شده سواستفاده شده یا نه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تا زمانی که مدارک دال بر سو استفاده پیدا نشده باید آن را به نحوی انگاشت که سو استفاده ای در کار نبوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اسرع وقت از طریق اداره ثبت احوال نسبت به ابطال کارت ملی ربوده شده اقدام نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال موضوع مفقودی کارت ملی خود را اعلام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را در اداره ثبت احوال محل پیگیری فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره ثبت محل خود مراجعه و مفقودی کارت خودرا اعلام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول به اداره مالیات و اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید
بعد به اوپراتورها مراجعه کنید ببینید سیمکارتی فعال شده است یا نه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
صرفا امکان اعلام مفقودی کارت خود را خواهید داشت تا از سو استفاده احتمالی جلوگیری شود.