مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اعتیاد و ندادن خرجی و بی محلی

من میخام به دلیل اعتیاد طولانی شوهرم وندادن خرجی بپرسم باید کجا برم وشکایت کنم متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست نفقه و اجرت المثل دهید و مهریه خود را اجرا بگذاریذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست مطالبه نفقه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
اگر بعد از صدور حکم نفقه را پرداخت نکرد می توانید دادخواست طلاق بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در دفاتر خدمات قضایی الکترونیک طرح دعوی نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

برای چه عنوانی؟ دادخواست نفقه و طلاق به جهت عسر و حرج میتوانید بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص ندادن خرجی؛ دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.
در خصوص اعتیاد طولانی مدت؛ دادخواست به خواسته طلاق از طرف زوجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.