مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت در محل کار

به نام خدای مهربان
باسلام ببخشیداین حرف هارو میزنم من در آزمایشگاه شهرک صنعتی نزدیک به 20سال است با آبرو زحمت میکشم آزمایشگاه من دریک شرکت راه سازی که در آن 100نفر مشغول به کارهستن به ماهم یک جادرست کردن که کارهای 4شهرک صنعتی راکنترل کنیم درکارگاهی که هستیم کانکس درست میشود وکنار آزمایشگاه پراز خرده اهن است.وسرتاسر شرکت دیواربتنی است چند روز پیش ساعت 3بعداظهر من وچند نفر ازبچه های شرکت درحال صحبت کردن بودیم که ناگاه یک خانمی از ته کارگاه گوشی درحال صحبت کردن امدوجلوی ما رد شد من گفتم خانم کجاچند نفر چیزی گفتن واز شرکت به بیرون حدود150 متر جلوتر رفت پشد دیوار بتنی.من هم نیم ساعت بعدرفتم دست وصورت راشسته برم دیدم صدایی میاد. وزیر دیوار بتنی به اندازه گربه رد شود خالی میباشد نگاه کردم دیدم همان خانم با یک آقایی دارن صحبت میکنن هم کنجکاو شده وحاضرشدم بروم تا رفتم دیدم ان دو نصف مسیر را رفته تا به آنها رسیدم درکنارخیابان درگیر شدم مرده فرار کرد و خانم را با مقداری اهن که درپلاستیک بود ومرده داخل گونی کرده بود گرفتم درخیابان بیرون شهرک با خانم داشتم جروبحث میکردم ناگهان یه ماشین پژو405شخصی پیچید جلوم دونفر بودن لباس شخصی یکی ازانه یک کشتی گر بود گوشش شکست بود گفتن چه کار داری باخانم گفتم از شرکتم آهن دزدیدن به شما چه
.خانم گفت دروغ میگه گفت ولش کن کیفش و من راه هل داد و افتادم بلند شدم گوشیم رو دربیارم زنگ بزنم شرکت گوشی من راگرفته و آن خانمم رارهاکردن.وگوشی من راگرفته داخل گوشی شده به یک نام برخورد کرده به کلانتری برده و بدون هیچ گونه بازجویی و حرفی من رادزدکرده وصورتجلسه کرده سرپرست کارگاه آمد نمیدونم چی گفتن ساعت 8شب من را رها کردن چه کار میشه کرد دستم به هیج جایی بند نیست؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بهتر است با دفاعیه مناسب از خود دفاع کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه پرونده است.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی تحت مطالعه قرار گیرند.