مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک توسط بنیاد مسکن

با سلام
زمین مسکونی اینجانب که از سال 50 در آن سکونت دارم و این ملک در کلیه نقشه های طرح هادی با عنوان مسکونی بوده و این امر نیز در سند رسمی تک برگ با عنوان کاربری مسکونی ذکر گردیده که حالا به یک باره بنیاد مسکن بدون اطلاع و ابلاغ و بی اعتنایی به سند رسمی کاربری ملک را به باغی تغییر داده است.
آیا این کار قانونی هست؟ و اگه غیر قانونی چاره چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بر اساس آیین نامه اجرایی قانون زمین شهری ، رای تشخیص نوعیت زمین قابلیت اعتراض دارد .
بسته به آنکه چه کمیسیونی این رای را صادر کرده باشد مرجع صلاحیت‌دار برای اعتراض متفاوت می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بنیاد مسکن نسبت به پیگیری حضوری اقدام نمائید.