مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند برای ملک

با عرض ادب واحترام.
اداره ثبت اسناد برای صادر نمودن سند رسمی به استناد قولنامه عادی خرید ملک مشاعی کشاورزی آیا لازم وملزم است فروشندگان مندرج در قولنامه عادی را در جریان قرار دهد یا خیر؟
2-مبایعه نامه فروش ملک توسط یکی از مالکین ( وراث) تنظیم شده است و بدون وجود وکالت رسمی یا حتی عادی از جانب بقیه
وراث از طرف خواهر وبرادر‌ش امضا نموده است.
آیا اداره ثبت با توجه به پرونده ثبتی در آن اداره که نام مالکین قانونی ضبط است به استناد چنین مبایعه نامه‌ای می تواند سند رسمی بنام خریدار صادر نماید؟
ممنون از راهنمایی اساتید محترم

پاسخ ها :

صدور سند برای ملک ملک قولنامه ای سند ملک سند