مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی توسط دادگاه

با سلام و وقت بخیر پدر اینجانب در سال 1369 زمینی به متراژ 300 متر مربع به شخصی طبق قرارداد دست نویس فروخته بود که در آینده بعد از پیاده شدن خیابان تحویل فروشنده گردد و گذشت تا اینکه طرف خریدار در سال 1394 اقدام به شکایت و تنظیم دادخواست بر علیه پدرم نمودند که دادگاه در سال 1395 در دو مرحله رسیدگی بدوی رای (در وضعیت فعلی قابل استماع ندانسته) و تجدیدنظر رای (تایید و استواری رای عدم استماع )صادر نمود و دادنامه رسیدگی بدوی در تاریخ 1395/06/17 و دادنامه تجدیدنظر در تاریخ 1395/09/07 صادر شده اند و گذشت تا سال 1398 که دوباره در تاریخ 1398/04/23 شکایت و دادخواست بر علیه پدرم تنظیم نمودند که در جلسه اول رسیدگی گزارش اصلاحی بر این موضوع صادر شد که دعوای خویش را به شرح زیر خاتمه دادند فلذا قرار گزارش اصلاحی به شرح زیر صادر و اعلام می گردد "مقرر گردید که پدرم ظرف 3 ماه از تاریخ صدور دادنامه نسبت به تحویل ملک موضوع مورد دعوا وفق شرایط قراردادی به خواهان اقدام نماید و در صورت عدم امکان تحویل نسبت به پرداخت قیمت ملک به نرخ روز اقدام نماید"
و گذشت 3 ماه تمام شد و عمدا خود خریدار راضی به سازش نشد و بدون فوت وقت فردای همان 3 ماه اقدام به دادخواست صدور اجرائیه کرد که دادگاه اجرائیه صادر کرد در تاریخ 1398/09/19 اجرائیه صادر شد و بعد درخواست کارشناسی ملک مورد دعوی دادند و واقعا ملک و مکان دیگری جهت کارشناسی معرفی کردند و با اعتراض پدرم بارها بار و کارشناسی ها یک نفره، دو نفره، سه نفره و حتی پنج نفره باز کارشناس ها خلاف واقعیت کارشناسی کردند و جای دیگر را کارشناسی و قیمت گذاری کردند به مبلغ 2 میلیارد و 340 میلیون تومان در تاریخ 1400/04/27 تاریخ قطعی آخرین کارشناسی صورت گرفته و حکم جلب گرفتند و مدتی دنبال پدرم بودن که پدرم دادخواست اعسار دادن که دادگاه به علت داشتن سهم الارث پدری که هنوز مشخص و قابل تقسیم نبوده و با برادران و خواهران خود اختلاف دادگاهی حدودا 30 سال طول کشیده تا الان(در صورتی که پدرم فرزند اول خانواده ش بوده و زودتر از بقیه فرزندان تشکیل زندگی داده بود تقریبا به بقیه وراث بدهکار میشه و در واقع سهم الارثی ندارد)اعسار نپذیرفته و رد میکردند و همینجور دادگاه تجدیدنظر باز اعسار پدرم رد کردن و 4 مرحله دادخواست اعسار دادن که رد شدن به خاطر این مسئله و شاکی هم دادخواست توقیف سهم الارث پدرم به اجرای احکام داده بود ولی در تاریخ 1401/03/26 پدرم جلب کردن و به زندان بردند و تا امروز بازداشت شده هست
ولی جدا از این موضوعات پدرم در تاریخ 1397/08/20 خانه به نامش را در دفترخانه رسمی بنام 4 فرزندش انتقال قطعی داده و سند تک برگ صادر شده است
و در تاریخ 1402/09/04 باز شاکی در شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل داد و قرار تامین دلیل هم براش صادر شد و بعد از مدتی در تاریخ 1402/10/25 در دادگاه عمومی حقوقی شکایت مطرح تحت عنوان تقاضای دادخواست صدور حکم مبنی بر اعلام بطلان معامله(نقل انتقال)صوری و دستور موقت جهت عدم نقل انتقال پلاک ثبتی به علت صوری بودن و قصد فرار از دین داده و دلیل ها تحت عنوان مبلغ قیمت بها کم و رابطه پدر فرزندی و ادعای شکایت از سال 1394 نموده و الکی ادعای اینکه پرونده های متعددی داشته تا نهایتا به اینجا رسیده ولی اصلا حکمی صادر نشد و رای صادر نشده بود اون زمان به جز عدم استماع
و الکی ادعای ارزش مبلغی فراتر از قیمت خانه انتقال رسمی قطعی یافته کرده که بیش از ده میلیارد ارزش دارد و از این قبیل ...
الان نکته اصلی پرسش سوالم این است
که آیا دادگاه میتواند سند رسمی ابطال کند و درخواست توقیف پلاک ثبتی بدهد با توجه به کل ماجرا و تاریخ ها و کل موضوع
تاریخ دادخواست شاکی: 1398/04/23
تاریخ گزارش اصلاحی: 1398/06/11
تاریخ صدور اجرائیه: 1398/09/19
تاریخ بازداشت شدن پدر: 1401/03/26
تاریخ انتقال قطعی و رسمی خانه پدر به ما 4 تا فرزند: 1397/08/20
پیشاپیش از دقت نظر و جواب شما وکلای محترم سپاسگذارم تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، لازم است که اسناد و مدارک مرتبط، پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی و مطالعه قرار گیرند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به گفتگوی تلفنی است