مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه ملک زراعی

(شرح پرونده )مرحوم مادرم در سال 72 دادخواست تخلیه ملک مزروعی خود را که از سال 1324 مهریه وی بوده است را به دادگاه تسلیم لیکن چون کشاورز قول میدهد پس از برداشت محصول تخلیه نماید وی از شکایت صرف نظر می‌کند ولی به قول خودش وفا نکرد وملک را تخلیه ننمود. در نتیجه در سال 87 مجددا شکایت می کند ولی دادگاه رای داده چون سوابق پرونده( سال 72) امحا شده است و این قرار سقوط صادر شده امکان رسیدگی مجدد نیست. سپس مرحوم مادرم در سال 91 ملک را به من وبرادر ما انتقال رسمی ومحضری داد،وسال 94 فوت نمودند. ضمنا کشاورز 30 سال گذشته هیچ گونه اجاره پرداخت ننموده است 1- در حال حاضر با وجود مالک جدید (من وبرادرم ) می‌توانیم درخواست تخلیه ملک را بدهیم ؟یا دادگاه مجددا به همان قرار سقوط استناد می کند؟2- با توجه‌به قرار سقوط ورای دادگاه که رسیدگی مجدد نکردند یعنی کشاورز مالک
ملک شده است؟
از توجه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما در سال 1372 با توجه به محرز بودن مالکیت خویش، نسبت به تخلیه ملک اقامه دعوی نموده بودند. مضافاً بر اینکه با سند رسمی، این ملک به شما و برادر شما منتقل شده است فلذا کشاورز مالک محسوب نمی‌شود‌.
از سوی دیگر شما و برادر شما به عنوان مالکین جدید ملک مزروعی اشاره شده در متن سؤال می‌توانید نسبت به اقامه دعوی تخلیه ملک اقدام بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
اگر کشاورز قرارداد اجاره دارد دادخواست تخلیه و اگر قرارداد ندارد دادخواست خلع ید بدهید.
اجرت المثل ایام تصرف این چند سال را نیز می توانید دادخواست بدهید و مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست صحیح اقامه نمایید
و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید