مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجراییه

برای رد مال کیفری که رای قطعی شده و اجرای احکام در حال اجراست یکی از مال باختگان گفت باید اجراییه به واحد کیفری بدهیم و من درخواست اجراییه دادم ولی بعدا یک وکیل فرمودند نمیخواهد آیا باید درخواست اجراییه را کنسل کنم از طریق دفتر خدمات و یا آن را پیگیری نکنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیازی به استرداد درخواست اجراییه نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاجی به اینکه درخواست اجرائیه را مسترد نمائید وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دعاوی کیفری ، مرجع قضایی پرونده را به اجرای احکام ارسال خواهد کرد و به شما ابلاغ خواهد شد