مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من چند وقته با یک خانوم 26 ساله مطلقه رفیق هستم و بعد از مدتی بچه دار شدیم و العان بچمون 1 ماهشه میخواستم بدونم از لحاظ قانونی چی میشه

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

ارتباط نامشروع هست وباید ازدواج خود را ثبت کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شما پدر طبیعی طفل هستید و باید برای وی شناسنامه بگیرید و نفقه بدهید.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
در صورتی که ارتباط شما شرعی است با توجه به وجود فرزند مشترک می بایست اقدام به ثبت نکاح بفرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ قانونی باید برای فرزند شناسنامه بگیرید و نفقه اش را هم بپردازید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موظف به گرفتن شناسنامه وثبت واقعه ازدواج و پرداخت نفقه مي باشيد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرزند حاصل از رابطه نامشروع فرزند طبیعی شماست و باید برای او شناسنامه بگیرید