مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت رسیدگی به واخواهی بمنزله قبول است یا نه

ایا درجواب واخواهی نوشتن این جمله در ابلاغیه به معنی قبول واخواهی است ودر صورت مثبت بودن جواب اجرای حکم متوقف می‌شود : پرونده به علت طرح رسیدگی به واخواهی در تاریخ 30 بهمن مجددا ثبت شد...باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تا قبل از صدور رای واخواهی امکان اجرای حکم نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا قرار قبولی و یا عدم قبولی واخواهی صادر خواهد شد

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

بله به معنای قبول درخواست واخواهی ست ولی باید جلسه تشکیل بشه و موضوع بررسی ورای مقتضی صادر بشه

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

تا زمان برگزاری جلسه واخواهی و صدرو رأی، اجرای حکم متوقف می‌شود و اگر رأی صادره همان قبلی باشد، رأی اجرا خواهد شد.